Citiraj:
Autor Igi385
Evo ja sam isprobao isto demo ovaj i slična stvar kao tebi. Znači pokrenem prvu tekmu i trza strašno, doslovno sam valjda imao 5-10 fps-a onda poslije pokrenem igru drugi put pa je radilo skroz brzo i normalno sa 60 fps glatko da ne može bolje i onda poslije išao treći puta isprobati odigrati tekmu, dvije ili tri i opet ušljivih 5-10 fps-a ako i toliko uopće i uslijedio je uninstall.
Sve druge igre mi rade super uključujući npr. Fifu 18, F1 2017...
Igram sve to na high grafici bez problema. Ne kužim zašto ovaj Pes demo trza toliko da je nimalo igrivo. Žao mi je što nisam snimio videozapis toga trzanja pa da vam pošaljem kako to izgleda 
P.S. Mjenjao sam postavke igre sa medium na high i obrnuto ali nije urodilo plodom.
|
Ma neki bug u demou, nije to zbog zahtjevnosti jer se baš vidi da je neki lock, moja gpu je slabašna ali se vidi kad se locka na 25-26fps da radi na 30-ak %, a kad mi je bilo 60fps fino je radila na 95-99%. Probao sam sinoć googlati po netu jer netko ima sličan problem i ništa dok se ti nisi javio. Eliminirao sam da je do nekog detalja, kao i to da možda smeta fraps ili msi afterburner. Čisti random. Čim uđeš u menu i ako imaš 60 fps odmah je OK. AKo je mal fps i u menu ostat će ti tako i u gameplayu
@Full Throttle
Ne znam što očekuješ, ja još nisam ni igrao sve max (bez deapth of field, motion blur, post processing i sl.) i izgleda dobro... Možda previše očekuješ od sportske igre, nije to crysis i sl.