View Single Post
Staro 09.08.2018., 00:14   #4678
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Meni nista "teze ne ide", problem je, koliko god ti je to tesko za primjetiti, u tebi, obzirom da je vecina tvojih postova besplodna (sto samo stvara overhead u bazi) ili sustinski pogresna (sto je jednostavno tuzno).

Besplodnima se ne bavim, ali krivi jednostavno smetaju. U redu je, ne moras sve znati, prihvacam ispriku da si pogrijesio - potencijalno navodeci neku forumsku dusu na blud ignorancije, svi smo nesto naucili i mozemo dalje. Potrebe za generiranjem novih besplodnih postova kao sto je ovaj na koji ti odgovaram, stvarno, nemas.
Kao prvo ti ne kuzis sta je forum. To nije skup enciklopedijskih informacija koje sluze za referencu. Kao vlasnik jednog, i admin na nekoliko vaznijih ukljucujuci i forum.hr ti mogu reći da bi te davno kickao s ovog jer ti imas za cilj samo podjebavati ..neki put si smjesan, neki put manje, ali ostaje cinjenica da si vise trol nego koristan i to nema veze s znanjem vec karakterom.

Evo i manuel je shvatio sta sam htio reci.. jbg ti nastavi mlatit po svom ulazeci kao padobranac odjednom u neku nebitnu dubinu.. analiziraj postove pogotovo one koji su potonuli , to su najvazniji

Ovaj forum treba izbrisati, jadna baza sto joj ucinismo, ostaviti samo bubbine postove i to ce onda biti vrh weba , mislim unblivbl sta tebi sve toleriraju

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 09.08.2018. u 00:21.
Eladio je offline   Reply With Quote