Citiraj:
Autor Eladio
U prvom redu igre ne mogu iskoristiti sve te silne jezgre , tu su i adobe alati itd, tko je zelio shvatiti je shvatio 
|
Moze se jedino shvatiti da si u krivu i elementarno ne znas o cemu pricas jer tvoja recenica jednostavno ne stoji.
Sve ostalo je poslovicno los pokusaj izvlacenja, no srecom, sto je pisano i citirano ostaje, pa previse mjesta za interpretativnost nema.
Inace, zamisli, jos 2006. su u prvom redu igre morale zestoko iskoristavati cari SMP/T-a. PPE (2 thread) + 8 SPE = Cell; kad se treba i mora, lako se moze.
Dakle, ponovimo, "spor razvoj softvera" koji si zazivao 2018. godine nema nikakve veze s time sto se (ne)koriste SMP/T mogucnosti danas. To je bio moj jedini komentar. Gdje se dodatno zakopavas igrama. Sto ti opet ne stoji, pogotovo ne u kontekstu "sporog razvoja softvera".
Citiraj:
Autor Drug Brko
Da se vrnemo na temu. Pošto procesor pametno mogu iskoristiti Bubba, Lewis i možda još 2 čovjeka na svijetu
|
Moj 5300U (primjetite, U!) ima dvije jezgre. Where is your God now!?
Citiraj:
Koliko vidim u gaming i 3D benčevima, imam bolje reze sa svojim 6/12 na 4.2GHz nego neki kolege sa foruma sa 8/16 i 300 MHz manje, a grafičke iste.
|
Zato sto je Teo Valic komentatorima s foruma tesko objasniti da sama kolicina jezgara, pogotovo na nacin na koji ih kombinira AMD, moze napraviti vise stete nego koristi. I tu nisu samo jezgre, nego i stosta drugo...
Zato mi je hejtersko izdrkavanje onog novinarcica koji nije bio ponudjen kanapeima na Intel konferenciji oko "propasti u server svijetu", nazalost, samo moze malko tudjanovski nakriviti usnu, jer jednostavno ne stoji. Niti se AMD uzbudjuje zbog toga, a jos manje Intel.