View Single Post
Staro 08.08.2018., 23:31   #37
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Amd_Shill Pregled postova
Samo ova

https://www.asus.com/Motherboards/RO...IR-VI-EXTREME/

Netipicni Crosshair.

Vjerojatno cu i kupit tu na kraju.
Hero mi se ne svidja radi dublera.

Lomim se jos oko upgrejda jer ne mogu rec za napredak da je vau ,barem u onome sto meni treba.

Poslano sa mog E6653 koristeći Tapatalk
Sve jasno, ali ne znam jesi li primjetio da Ryzeni ne trebaju svu tu silu VRMova i milijon faza da bi mogli Ryzena gurati kako se spada dovoljne su neke tamo ASRock Gaming K4 da nebi bila Hero ergela.

Ryzen je i u tome napredovao nad Višerom. Ne treba mu 2% reaktora u Krškom rezervirati, a bome kao što trpiša kaže Ryzen ti ni sobu po zimi nemre grijati

Stoga, eto ti odogovora zašto nema Sabertooth ploče... jer nema potrebe za takvim overkillom jer je Ryzen pitoma životinja koja isporučuje

Tako da ovi inter-AM3+ "upgradeovi" su u biti sidegradeovi koji su isplativi ukoliko imaš dobru ploču, još bolje hlađenje i ako te zamjena FX4000 ili FX6000 za FX8000 seriju ne košta ništa. Sve ostalo gdje ti kupnja FX8000 iziskuje promjenu ploče i nabavku boljeg hlađenja je po meni bacanje love samo iz razloga što kombinacija Ryzen R3 2200G + ploča od 100 EURa poderu Višeru u njenom hajendu. Jedino je tu taj nesretni DDR4 sa svojim cijenama tu gdje je, pa malo obeshrabruje ljude, ali i tome će doć kraj.

Sent from Usreo Mobara
Brko je offline   Reply With Quote