Naime imam homebox od VIP-a sa routerom ZTE mf283 i sada da ne vučem kablove po kući sam nabavio Dlink-ov Wireless Access Point DAP-2310 jer na katu kuće imam računalo koje bi htio da ima pristup internetu, ali kako se u to ništa na razumijem molim Vas pomoć da mi netko objasni na koji način da to učinim.
Znači IP od ZTE rutera je 192.168.0.1 (po defaultu), od računala je 192.168.0.99 (ja sam ručno upisao da mu bude dodjeljena ta IP adresa), a od Dlink-a je 192.168.0.50 (također po defaultu), a pod lan mi je static IP (manual), te je Ip Adress 192.168.0.50, a subnet mask je 255.255.255.0
Sada me zanima na koji način da to jednostavno povežem tj. računalo putem Dlink-a sa ZTE da radi internet i ostalo, kada se logiram u sučelje od Dlink-a imam pod Wireless mogućnost odabira 5 mogućnosti: Access Point, WDS with AP, WDS, Wireless client i AP repeater, pa me zanima što izabrati, kako ga konfigurirati jer sam totalno u bedu i nezznam to riješiti...
Hvala..
P.S. na linku ispod je user manual za Dlink..
Code:
https://eu.dlink.com/-/media/business_products/dap/dap-2310/manual/dap_2310_b1_manual_v2-00_ww.pdf