Citiraj:
Autor xlr
Da sumiramo, jer imam filing da jedni pricaju o jednome, a drugi o drugome:
Google pay - ne moras ici u banku, sve odradis na mobu bilo dodavanjem kartice u gpay app ili kroz novi app od pbz internet bankarstva koji za tebe u 2 klika doda karticu u gpay. Gpay app samo instaliras. Nema kerefeka.
Wave2pay - moras doci do 2 koda za aktivaciju wave2pay appa. Ako to mozes dobiti "od doma" onda bi svi voljeli znati kako. Inace moras ici u banku jer ako ti je prvi put to znaci da ugovaras novu uslugu i ceka te par potpisa. Naknadni aktivacijski kodovi se vjerojatno (kao i za ostale usluge) mogu redistribuirati kroz mpbz sajt.
|
Ne znam za druge ali meni je puno zgodnija gpay app nego wave2pay. Em zbog ovog što si sad nabrojao em je mogu natrpat onim loyality karticama.
Citiraj:
Autor Old Iggy
Google pay u biti nije ništa drugo nego interface prema PBZ usluzi koja već postoji.
Tu je "problem", odnosno dok ne postane ozbiljnija usluga ne služi u biti ničemu.
|
Pa to je i dovoljno, radi upravo ono za što je namijena. Ne razumijem što podrazumjevaš pod ozbiljnu uslugu? Net Banking?
Jedini fail u cijeloj ovoj priči je činjenica da moraš imat zasebnu app za beskontaktno plačanje - al ne bi bilo bolje da je ta usluga implementirana u nativnoj app za internet bankarstvo?