View Single Post
Staro 07.08.2018., 21:31   #2219
dfranc
Premium

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor BBminer Pregled postova
Momci ajde jedno pitanjce za ove iskusnije

Imam 2x Sapphire rx470 mining, još uvjek pod garancijom.
Kupljene zajedno, serijski broj 2 razlike. Samsung mema.

Jedna šljaka super sa one click biosom, 30mhs gura samo tako, dok druga neće nikako šljakati.
Imam na njoj sad original bios, stock je 1750 za memoriju i čim ga dignem na 1800 ili više, kartica hasha 0. Probao mijenjati BIOS, ista stvar se dogodi.
Kada mijenjam taktove ili voltažu jezgre, radi bez problema i na 1100/840.

Ima li netko kakav savjet? Slati to na garanciju i kako opisati kvar?
Nisam do sada nikada grafu na servis slao, pa ne znam da li će prihvatiti ako se "gasi prilikom promjene clocka".
Unaprijed hvala na savjetima

Slično, i kod mene,3xSapphire rx470 mining,kupljene u Svjet Medija,pod garom od godinu dana.Momentalno jedna na garanciji,tj. servisu u Poljskoj,,krepala naćisto,, već 2 mjeseca,pa me vozaju,odobrena zamjena,ali već sam zvao bar 50 puta, i kita.Ostale dve rade na 30,3,stim da nekad moram kod pokretanja,dva tri puta resetirati win 10, da obadvije rade.Nekad se jedna zblesira,pa radi samo jedna.Uglavnom jedna je dobra ,a druga se i više grije,i ćesto se zblesira.Blokhajn driveri,power limit -13%,CC 1098 mema clok 2100,fan sped 54,temp 53 i 62 stupnja.Pošto mi dugo nestiže zamjenska kartica rx 470,navodno će mi poslati,rx570,ili neku Asus.
dfranc je offline   Reply With Quote