View Single Post
Staro 07.08.2018., 11:55   #3216
Munjara
Beerman

Munjara's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Naravno ako kupac pita ! Pa nije trgovac enciklopedija da mora znati sve.
Ja zbilja ne znam zasto ljudi ocekuju da trgovac koji prodaje informaticku opremu ili trgovac koji prodaje namjestaj mora sve napamet znati o artiklu koji prodaje ?!?

Dakle pitas pobogu sta te zanima pa je trgovac duzan naci taj info koji te zanima ili reci ne znam, nema informacija ili zvati gazdu... pitat drugoga trgovca koji mozda zna.
Posve si u pravu.

Zato što imaju percepciju da se valjda organiziraju seminari i radionice koje će prodavače podučiti i educirati o aktualnostima tehnološkog tržišta
Realnost je da si prepušten sam sebi i tome koliko si dotad ili u slobodno vrijeme geek i pratiš te stvari jer ako imaš ikakav život ženu, djecu i radiš u trgovini gdje je gužva ili nekoj manjoj gdje nema jasne podjele i svi sve rade (nabava, prodaja, servis, papirologija) u sklopu radnog vremena jedva stigneš poobavljati što trebaš a kamoli ići provjeravati svakodnevno što je novo u informatičko mobilnom svijetu i što je kompatibilno s čime, da ne i spominjem količinu robe koja neprestano prolazi ili kad te pitaju koja je razlika između ovih deset laptopa 3 različita proizvođača skoro istih specifikacija sigurno si išao tražiti review svakog od njih.
Pa tu na forumu imamo primjera nevjerojatnih nebuloza i kombinacija kompatibilnosti koje su se rješavale mjesecima....
Ljudi su nerealni i očekuju u trgovini od prodavača da budu valjda dr.sc informatike a ne kuže da takvi nemaju veze s prodajom u trgovini...
Munjara je offline   Reply With Quote