07.08.2018., 12:17

| 

| 

| 

Registered User 

Datum registracije: Aug 2018 

| 

Citiraj: 

Autor  Ari

MTK ne bih uzimao, ipak. Eventualni Redmi 6 SD, ako uopće izađe, bi trebao naravno biti bolji hardwerski, kamerom, brzinom, težinom čak i lakši (ako bude kao MTK verzija). Ali iako bi imao izdržljivu bateriju od 3000mAh, uz moderniji i štedljiviji procesor, pitanje je da li bi baš po tom pitanju bio na nivou 4X. 
Ovisi koliko ti se žuri.....a kad tad će se trebati preći na tako neke veličine oko 147mm, to je sada minimum, a ovo težina od 145g je također rekordno mala za tu veličinu (doduše Redmi 6 ima samo 5,45'' display), u zadnje vrijeme i Xiaomi izdaje preteške uređaje, čak i oni sa 3000mAh baterijama su im teži nego nekadašnji Redmi Note 4 sa 4000mAh baterijom 

| 

I sam razmišljam u tom smjeru, samo je pitanje kada (i dali uopće) će  Redmi 6 SD global verzija izaći. Ova MTK verzija mi iskreno izgleda kao  downgrade. Po meni, jedini napredak u odnosu na Redmi 5 sa SD450 je kamera, i neću je kupiti. S druge strane Redmi 6 Pro (Mi A2 lite) mi  izgleda sasvim OK, no ipak mrvicu preskupo u ovom trenutku, jer se stariji modeli s istim chipsetom prodaju za 500-tinjak kuna jeftinije (RN4 na primjer). 

Što se  dimenzija tiče, da, morati ćemo se pomiriti s činjenicom da je 145 - 150 mm postao minimum po pitanju dimenzija.  

| 

| 

|