Citiraj:
Autor EdoFazlinovic
Pa da li ja mogu primit na google pay pare preko email da mi neko pošalje pa da napravim withdraw na karticu?
Ako se to može, onda je isto ko i Paypal.
|
Ha mozda teoretsi i da, ako je taj "netko" iz US ili UK.
Trebalo bi probat, ako imas nekog da mi fljukne par somova na e-mail, samo javi!
Citiraj:
Autor xlr
Bubba, rekao bih da je gpay ipak malo sigurnija opcija od pbz stickera, ako nista drugo onda barem hardverski, pod uvjetom da barem imas lockan mob preko fingerprinta i pin-a kao alternative.
|
Kakav je vas sticker spopao gospodo moja nazadna draga.
Ponavljam, Pay2Wave ili kako se vec zove taj kurac od PBZ-a koristim vec skoro 3 godine, i od tada sam *ukinuo* taj vas famozni sticker. Dodjem, udarim mobitelom u POS i idem dalje. I to desetcima tisuca kuna prije masturbacije na Google Pay.
Pa stoga ponovno pitam, koji je motiv PBZ-a za uvodjenjem te usluge, pored svoje zive i zdrave (i ocito ekvivalentne) usluge koju vec imaju i koja fantasticno radi?!
Bog te mazo, ova krava s Telegrama je predstavila clanak ko da je jahala bionicki penis prva na svijetu, docim osobno nabijam po POS aparatima mobitelom vec skoro tri jebene godine i nitko me nije posebno cudno gledao, barem ne u Zagrebu.