Mercedes sere kvake. To samo najveći naivci i fanbojsi mogu popasti da je Mercedes gajio "no 1st driver policy". To su mogli laprdati kad su 3 sezone 2014-2016 bili, ne bez prave, nego IKAKVE konkurencije. Naslov je bio njihov, kako god, pa ajde neka se utrkuju.
2016 su Rosbergu gurnuli kantu jer im je valjda rekao "ajde da ja dignem pa da odem". Od 2017 pa nadalje, a sad u Njemačkoj pogotovo, ono kaj sam pričao godinama za njih se obistinilo. Iako neki pokušavaju i pokušavaju fasadom od 25 cm prekriti i prežbukati da je Bottas smio prestići Hama ali su se bojali da se ne sudare... yea right. Idući krug 3 DRS zone i parabolika od 2 kilometra široka ko pista za Antonova.
Ferrari je druga priča. Oni ne mogu sakriti svoju politiku da odu iza Plutona, pa ni ne pokušavaju previše. Oni odrade ili undercut ili difrent strateđis. Ili u Mađarskoj dodaju 2 sekunde u boksu pa pomognu drugoj momčadi
Što se tiče Riccija u ova dva bolida, sa Hamiltonom bi se hrvao malo žešće jer je Hamilton izrazito sazrio i odlično vozi te puno manje puca pritiskom. Dok sa Vettelom bi u par navrata pomeo pod

Vettel je jako jako overrated vozač. Dobar je vozač, ali nije top. Lani je na ranglisti najboljih vozača bio 4. po izboru struke. Za Ferrari dobar, ali osobno mislim da bi Ferrari ove godine imao debelo više bodova i u WDC i u WCC da umjesto Vettela vozi Ricciardo pod istim uvjetima ali to je moje mišljenje.
U tom slučaju bi i ja navijao za Ferrari u toj borbi za naslov

ovako godinama Ferrari dovodi ljige koje su mi na dnu kace i jebat ga

ajde za Kimijev naslov 2007 mi je bilo drago, iako je "moja momčad" ga popušila pa nije bilo bedara jako
Sent from Usreo Mobara