View Single Post
Staro 02.08.2018., 18:42   #2206
gunther
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Ma salje kraken meil ako ti nisi napravio nalog, ali od toga maila do trenutka kada se btc skida, imas dvije minute max vremena reagirati i ako ga ne vidis isti tren, cao bao )

Taj mail je otvaren iskljucivo za reganje na kraken i dva puta je logirano s moje strane na njega: prvi put kada sam radio račun, a drugi put prije dva tjedna kada sam vericifirao adresu za dizanje novaca...

Samom računu je imala i žena, ona se logirala putem mobitela... njen mons mi je najsumljiviji....

Sada saljem dokumente i slike da dokazem identitet... pa da ma vrate račun...

Da ce mi vratiti lovu, to mislim da nema nikakve sanse....

Jedino se nadam da kada mi vrate račun da ću na njemu barem naći 1000 dolara...

pare su digli sinoc malo prije 23 sata, a u roku 24 sata max je 5000 dolara, a na racunu je bilo oko 6000....

Eto, nadam se da sam stigao spasiti barem 1000, osjecao bih se kao moralni pobjednik

Uglavnom, negdje sam zajebo, ja ili zena s podacima i skinuli nam.... Sva sreca pa koristim i trezor, pa nije sva lova na krakenu, jer da je, sada bi visio o gredi

Ali stvarno treba biti oprezan, jer eto, iz prve ruke, pljacka se. Nije to neki urbani mit i cuo neko da je nekoga u Turskoj opljačkalo

I da, po IP adresi na meilu s kojeg je dosao zahtjev za vadjenje love, lopov je iz Brazila
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
gunther je offline   Reply With Quote