Citiraj:
Autor Romul
Pisao sam vec ovdje na tu temu. Mi kao da imamo dvije kategorije u F1.
Jasno je da ove "druge" momcadi pustaju, ali nece ni FI bas puno zadrzavati Ferrari jer jednostavno im se ne isplati gubiti vrijeme jer ce ih ovi proci prije ili kasnije.
Druga stvar - ove godine DRS zone su produzene i dodane pa tako kad se sretnu npr Merc i HAAS tu ni nema mogucnosti ovih da ih zadrze.
Neznam mozda treba uvest zabranu koristenja DRS-a protiv ovih slabijih momcadi.
Ali ovo sve vise slici na WEC gdje se natjecu razne kategorije. Uostalom svako malo se postavlja pitanje Hulku i KMagu koliko su zadovoljni da budu na kraju 7. u poretku kao best of the rest...
Ne kazem da je ovo tako jako lose kao sto smo imali dosta slucajeva u povijesti da imamo samo borbu na vrhu unutar dva vozaca u istoj momcadi ali mi se ovo jednostavno cini krivo i lose.
Ali opet nije to nista novo u F1 uvijek je manje vise to bilo tako sa izuzetkom poneke sezone ali ove godine jako je velik jaz a i vec spomenuti DRS uopce ne pomaze.
|
Upravo, evo sad kad se desi da jedan Hamilton starta zadnji, to je obavezno barem cetvrto mjesto. Prije to nije bio slucaj. Nisu bile tako velike razlike izmedju timova. DRS tu jos dodatno naglasava razliku, cineci ta preticanja smijesnim. Kao kad auto obilazi traktor.