View Single Post
Staro 30.07.2018., 11:21   #2105
Prezime
Premium

Datum registracije: Aug 2013
Citiraj:
Autor Filc Pregled postova
Prezime, na mojem ZTE M286 na VIPu imam namješteno na B3 (1800 Mhz) i B20 (800 Mhz) CA radi,
ful pet crtica signal /jačina signala -80 dBm/ na krovu 2 Iskre p56, brzina se kreće oko:

brzina ne odstupa puno. Što koristiš od antena, ti imaš neku svoju specijalnu ili ...
Na tele2 su stavili i drugu frekvenciju u upotrebu po svud ili ?...koristiš CA ?
Uskoro mi ističe ugovor sa VIPom pa se malo interesiram što drugi nude.
Kako znas da ti sigurno radi CA?

Za sad koristim specijalke za 1800MHz koje sam sam napravio. Malo slabije podatke imam s njima na 2100, pa bi vjerojatno trebao stavit neke univerzalke za max prijema na 2100.

Neznam jel je Tele2 stavio drugu frekvu na svim mjestima, ali sumnjam, jer nisu nista (kolko znam) sluzbeno objavili. Kod mene je tek pre mjesec dana pusten LTE na 2100. Max down/up na toj frekvi mi je 10/5 i neznam jel to konacno stanje.

Nabavio sam Huawei B525s jer moj stari B315 premjestam na more, gdje ga koristim sa "Internet posvuda" od HT-a.

Ovo su moja stanja doma (nemam LOS, suma drveca izmedju mene i 1600m udaljene bazne stanice) Prva slika je jucer u 23h a druga danas u 11h.

Prezime je offline   Reply With Quote