Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.07.2018., 20:06   #37532
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Jučer poslijepodne (kad se spustila ona blaga kišica) me žena najebala da skoknemo malo do Pule... e pa ja se Vama iz Pule sad divim jer toliku količinu blesavih, rastresenih i preplašenih vozača rijetko kad sretnem u Zagrebu, a o gužvi da i ne govorim i zato

Hehe, dobro došao na divlji zapad
Samo se nadam da nisi pratio ono pravilo vaše zagrebačko, ako si u vanjskoj znači da ideš na 1. izlaz, a ne na 2. ...jer dosta sudara bude ovdje zbog toga

Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
Znači:
Iskreno za prednje ne znam kakve su kad ih imam samo na zadnjem kraju.Ali po iskustvima ljudi DS2500 je nesto losiji na hladno. S time da bi se redstuff trebao puno manje prašiti. Ako imaš neke felge kojima se dosta prima prašina onda ti i ta informacija nešto znači
Takve situacije su svakodnevne. I zato je bolje da su jake kočnice,pa da stigneš stati. Jedini problem je kod toga ako ti se netko od iza naguzi,ali to je ionako njegov problem, razmak se mora održavati.
E vidiš, ja sam baš čitao drugačije, da su bolje DS2500 na hladno...iskreno, ugriju se one odmah, budim realni, ali ne želim nešto odmah u prvih 100m da bude...
X-Plosiv je offline   Reply With Quote