Citiraj:
Autor lit
Onda si trebao sve odradit na coinbaseu, inače moraš sve "papire" dati za verifikaciju nema tu progledavanja kroz prste 
|
pa prosao sam verifikaciju na coinbaseu. Traze vozacku ili osobnu ili putovnicu.
osobna u proceduri izrade jer je istekla a putovnicu ni ne msilim produzivat u dogledno vrijeme
sta bez putovnice ne mogu uopce proc verifkaciju na coinbase pro? to mi malo cudno da za mjenjacnicu trebam 3 dokumanta a za banku trebam samo jedan od navedenih.(npr za bitpandu ne trebas nijedan dokument). Znaci morat cu placat onih 11% za konverziju btc euro?(deru vise nego bitpanda na prodaji btc-a) ktme sto bitpanda ne naplacuje ni slanje swiftom a coinbase naplacuje.
Sto se revolut->coinbase tice: Evo danas sjele dve uplate koje sam jucer pokusao poslat. Jedna je imala reference broj a druga nije imala al eto prosle su obje dans u isto vrijeme. fee 0% (coibase je za slanje nazad iste novce uzeo svoj fee

)
Citiraj:
Autor vacs
Skrill od danas ima kupnju i prodaju crypta
|
jedva nadjoh to (na starom izgledu toga nema uopce).
al nigdje nisam naso dal se to odnosi samo na kupi prodaj kod njih ili mozes prodat i sto posaljes s druge mjenjacnice? Tecaj im je normalan a fee za kupnju/prodaju je 1,5%.