Tema: BTC kartice
View Single Post
Staro 27.07.2018., 11:39   #1204
livada2
Registered User

livada2's Avatar

Datum registracije: Oct 2017
Citiraj:
Autor lit Pregled postova
Onda si trebao sve odradit na coinbaseu, inače moraš sve "papire" dati za verifikaciju nema tu progledavanja kroz prste

pa prosao sam verifikaciju na coinbaseu. Traze vozacku ili osobnu ili putovnicu.
osobna u proceduri izrade jer je istekla a putovnicu ni ne msilim produzivat u dogledno vrijeme

sta bez putovnice ne mogu uopce proc verifkaciju na coinbase pro? to mi malo cudno da za mjenjacnicu trebam 3 dokumanta a za banku trebam samo jedan od navedenih.(npr za bitpandu ne trebas nijedan dokument). Znaci morat cu placat onih 11% za konverziju btc euro?(deru vise nego bitpanda na prodaji btc-a) ktme sto bitpanda ne naplacuje ni slanje swiftom a coinbase naplacuje.

Sto se revolut->coinbase tice: Evo danas sjele dve uplate koje sam jucer pokusao poslat. Jedna je imala reference broj a druga nije imala al eto prosle su obje dans u isto vrijeme. fee 0% (coibase je za slanje nazad iste novce uzeo svoj fee )

Citiraj:
Autor vacs Pregled postova
Skrill od danas ima kupnju i prodaju crypta
jedva nadjoh to (na starom izgledu toga nema uopce).
al nigdje nisam naso dal se to odnosi samo na kupi prodaj kod njih ili mozes prodat i sto posaljes s druge mjenjacnice? Tecaj im je normalan a fee za kupnju/prodaju je 1,5%.

Zadnje izmijenjeno od: livada2. 27.07.2018. u 12:32.
livada2 je offline   Reply With Quote