View Single Post
Staro 27.07.2018., 08:54   #4865
divacic
Premium

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Warrior Pregled postova
Konačno sam uspio dignuti svoj H96Pro+ s LE instaliranog na microSD. Zapažanja su sljedeća:

1080p60 sniman na Samsung S9+ radi fluidno preko Kodija za razliku od Android verzije.
Filmovi 23,976fps su mrvicu fluidniji te bez titlova rade fluidnije nego Android verzija koja zna tu i tamo zatrzati, ali je Android verzija gledljiva i po mojim kriterijima.
LE Kodi trza prilikom prikazivanja titlova što me smeta, dok Android verzija ne trza jer mogu podesiti bold titlova. Na LE Kodi verziji ne mogu jer su opcije okljaštrene, npr. za titlove ne mogu birati veličinu i bold/unbold.
Primijetio sam da su i druge opcije na LE Kodiju minimizirane iako je na oba Kodia uključen Expert mode.

Ako instaliram najnoviju verziju LE-a, tada mi se Kodi restarta prilikom prikazivanja bilo kojeg MKV filma. Ostali videi rade OK.

Treba i na LE verziji dosta toga doraditi, a jedinu prednost trenutno vidim da mi fluidno prikazuje 1080p60 video s mobitela.

Za mene je zaključak da mi je Android draži i puno više pruža nego LE, a povremeno trzanje kod 23,976fps mogu provariti.

Ja imam LE 8.2.5.1 verziju na box-u M8S+ (S812 chipset, 2/8 mem, 1Gbit mrežna)

-Nikakve probleme s trzanjem fontova nemam, niti sam imao
-23.976 je bezgrešno glatko
-Mogu mijenjati vrstu fonta, size, style, colour i character set, dakle sve što i na androidu
-Nikakvo rušenje bilo koje vrste, pa ni to prilikom reprodukcije MKV-ova

Sve si nešto mislim da ovo još uvijek nije riješeno, tj, da S912 nije najsretniji izbor za libreelec:

LibreELEC 8 for Amlogic S912 devices.

WARNING:

Amlogic has not released fbdev Mali libraries and has no plans to release them. These builds use libhybris and Android gralloc Mali driver to provide OpenGL for Kodi - an experimental approach with CPU overhead - meaning suboptimal GPU performance.
divacic je offline