Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.07.2018., 00:28   #37510
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
Meni je najveći gušt čisti N/A visoko turažni motor,nema boljeg osjećaja.

Sa ovime se slažem.

Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
Meni se Ferodo pokazao da previše praši,i zna cviliti pločica dosta. Nakon što potrošim ove koje su na KSport prednjem setupu, stavljam ili PBS ili Endless pločice. Iza imam standardnih 262mm rezani EBC disk sa Redstuff plocicama(keramika,manje se trosi/praši).

ATE je za svoju cijenu cisto ok budget brand. Imao sam prije na drugim autima. Dosta bolje od tipa low end Bremba u tom cijenovnom rangu.

Razbijao sam jako glavu što da uzmem kada mijenjam jer sam mijenjao sve u paketu.

Od rezanih EBC RedStuff naprijed/nazad, do možda ATE powerdisc, pa pakne ove, pa one. Na kraju odlučio ovaj setup i trenutačno sam jako zadovoljan. Vidjet ću kada se budu mijenjale pakne da li da probam možda nešto drugo. EBC RedStuff nisam bio 100%, kakve su dok se ne zagriju? Jer kada dam ženi auto, da znam da čim izađe ispred zgrade i na prvom raskrižju izleti divljak da će se zakopati ako dotakne kočnicu.

Baš jučer tu u Puli na zaobilaznici, ja u desnoj traci, ogromni bus u lijevoj, i kako se ne volim voziti paralelno sa tako velikim strojevima, odlučim malo dati gas da odem naprijed. U trenutku kada sam odlučio da ću krenuti naprijed, bus je bez ikakvog žmigavca itd samo odlučio ući u moju traku. Naglo na kočenje + truba i cimnuo se bus nazad u svoju traku...dodam gas da ga zaobiđem, a ono starac unutra vozi i vidiš na licu pogled da je shvatio što je napravio

Na kočnice nikada neću štedjeti...a bogami niti na gume.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote