Tema: BTC kartice
View Single Post
Staro 26.07.2018., 23:04   #1202
livada2
Registered User

livada2's Avatar

Datum registracije: Oct 2017
Citiraj:
Autor rudi1 Pregled postova
Tocno onako kako je covjek napisao.

Na CB dobio ove podatke u tablici kao pripremu za uplatu :

Sepa deposit:

Transfer:
amount 12eur
currency eur

Recipient:
Reference number ...
Recipient iban ...
Recipinet name Coinbase UK
Bank Country estonia
bank name as lhv pank
bank address ...
recipient address ...
swift/bic ...

U revolut app (ne na webu) tocno ovim redom: imao imao Payments - To bank account, add new beneficiary, to a business, upisao podatke odozgo tocno kako pisu - country, eur, naziv, iban i swift.Sad sam mogao kliknuti i tek sada upisao iznos i ref. code i Send.

Sad je app updatana i sad je Payments - Bank Transfer - Add new beneficiary - to a business - odaberi country gdje ide lova itd....

Kako meni na CB pisalo da je country gdje placam Estonia, odabrao u app estoniu. Mozda si ti ostavio hr.

Ime i prezime na cb i revo moraju se 100% slagati (pazi na naša slova).

Pisalo je dva dana, ali stiglo na CB za sat vremena.

Thx. Prvo mi je bilo kriva drzava, a nakon toga ref number pise svjetlosivim slovima na bijeloj podlozi ispod tastature pa to nisam ni primjetio da ima. upiso sam 15 eura al to za ref numner nisam ni vidio

poslo jesam vidicemo kad ce stic

hvala jos jendnom

Edit: SAd sam zapeo na gdaxu- Coinbase pro. PA sta sad moram opet autorizaciju i kod njih prolazit? Za coinbase sam dao vozacku i to je bilo to. sad dodjem na coinbase pro i on je prohvatio vozacku al ceka jos putovnicu i osobnu . putovnica odavno istekla a osobna u izradi takocer istekla pa sta za mjenjacnicu trebam vise dokumenata nego za sam coinbase i revolut skrill? i sad mi pise da nemogu ni slat ni promat nista na coinbase pro dok ne verificiram to . mozda ceka da mi sjedne ono sto sam slao s revoluta (12€) ?

Zadnje izmijenjeno od: livada2. 27.07.2018. u 01:23.
livada2 je offline   Reply With Quote