26.07.2018., 10:30
|
|
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Autor luka_os
Pa ne znam u čemu je kvaka. Nisam mjerio cijelo vrijeme wifi. Provjerio sam sve utičnice laptopom i wifi mobitelom. U postavkama wifija nije ništa dirano. Wifi je malo slabiji nego prije.
Kod mene je problem što je prije powerline adapter na bilo kojoj utičnici u kući davao vrlo slične rezultate. Isprobavao sam ga spajajući i više produžnih kablova u serijski spoj, jer su neki govorili da imaju problema s tim. I kod mene je sve fantastično radilo. A sada ako na utičnicu koja daje ping 20, download 20 i upload 5 spojim jedan produžni, signal se potpuno izgubi i nema interneta.
U mojoj sobi sam prije normalno preko powerlinea gledao filmove i youtube, a danas to više nije moguće. Jedino što se u međuvremenu dogodilo je potpis novog ugovora, prije toga su me oni prebacivali na terenu, isključili mi net i na kraju sam dobio novi innbox v45 modem. No opet brzina preko kabela iz samog modema je osjetno veća sada, kao i što je wifi brži na Vdsl-u. Ali se time ne mogu služiti u potkrovlju.
|
Ako ti je na ruteru normalna brzina bavi se samo powerlineom. Zaboravi da je VDSL nov u prici jer tvoj powerline je ethernet uredjaj i on "nezna" na sto se spaja tvoj ruter. Imas problem sa powerlineom ostalo izbaci is price.
|
|
|