Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.07.2018., 20:59   #37433
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
click

Ima par mjestiju, ako si prošao ikada tom cestom znati ćeš gdje ih ima..
-->
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Kakve veze to ima s baterijom? Zaista misliš da je razlika u potrošnji (i opterećenju) struje tolika između 100 i 110-120 kmh da će stići do punjača pa čak i da mu je baterija mrtva?

Kakve ima veze? Hoćeš mi reći da je sasvim normalno voziti 100 km/h po autocesti? Mislim, nije da ih nema, ali mi čudno izgledalo da je svaki put prikočio kada su ga auti išli zaobilaziti, kojih 3-5 ...

Da ne govorim kako mehanički dio auta ne prati snagu auta, znači kočnice itd...ali opet, ne gledamo to svi, jelda, glavno je zdravo voziti?

Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Ista cesta, pred šest godina.
Kad motoristi sjeku zavoj.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-...tora-izgorjelo
https://www.24sata.hr/news/stravicna...-motora-262942
Iskreno, iz perspektive nekoga tko radi 40-50tkm godišnje, ljudi globalno neznaju vozit.
A kultura na cesti opada proporcionalno s porastom broja vozila.
Bandam lijevo da bi skrenuo desno, i sječem zavoj jer vozim "sporcki" su mi vrh liste.
I također su mi dragi kad nakrcaju kolonu iza sebe i neznaju stat sa strane i propustiti kolonu. Mene je to u autoškoli učilo.
Daljnji favoriti su mi preticanja puževom brzinom, jer vozim dizlo raketu, pa ne moram u nižu prešaltat, i jahači u lijevoj traci na autocesti.
A kako sam prešao na manji (gradski auto), primjetno mi je da se auti na cesti i po veličini vole rangirat. Tipa ovaj je mali, pa ga sigurno žena vozi, ergo obrusit ću joj kočnice jer se meni ne čeka 2.5sec da prođe. Jedino što mu onda krkan od 120kila trubi...

Samo ću reći točka na sve, slažem se.

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Kako na tim cestama lijevo-desno naći stotinjak metara ravnog poteza za mjerenje brzine, zatim prostor gdje bi stao policijski auto i još jedan zaustavljen auto, a da ne stoje na cesti?

Sjetio se ovog ..dobro da ga netko ne spiči ovdje.

Evo npr, malo naprijed/nazad (ovisi kako gledaš) ---> click

Ima par mjestiju, ako si prošao ikada tom cestom znati ćeš gdje ih ima..
X-Plosiv je offline   Reply With Quote