Zato si odabereš neku luzersku ekipu kao recimo ja Mclaren tamo davne 1993 i u 25 godina praćenja formule imaš 5-6 dobrih sezona dok su ostale ćemer i jad i pune razočaranja, a ostalo možeš trollat bandwagonere kao što ja trollam vas koji ste si izabrali "najbolje" vrlo nedavno te nemam od čega pobjeći zbog "svojih" poraza, dok vi imate
Tako da ti kao Vettelovac od 2010, begi Red Muljac od 2010, draksa Ferrari od 2007 i mnoooooooooooooogi Šumaherovci od 2000... u svakom sportu je ista priča tako da me to nikako ne čudi, samo onda muški podnesite i poraz, a ne odma bit butthurtan i već bacat oko na nekog drugog jer MORAŠ navijati za "najboljeg".
Šalu na stranu, ali po meni je ono, 5. osnovne. Mislim, navijaj za koga oćeš, meni je svejedno, ali onda sa njim do kraja. Kaj bi ja trebal reć? McLaren je dno dna sada i imaju sreće kaj imaju Alonsa koji čupa nemoguće iz sudopera koji zovu MCLTRIDESETINEŠTO. Da imaju 2 rookija, nebi 10 bodova u talu imali, pa eto, i dalje sam uz njih, koliko god to zvučalo mazohistički.
Kod mene u zgradi je živio lik koji je 2000-2004 spavao pod MS/Ferrari zastavom, a onda u svibnju 2005 počeo nositi plavo žute Mild Seven majce i kape i rekao da mu je potrebna promjena, da mu je dosadio Ferrari. Onda sam ga slijećeći puta vidio 2009., nosio je bijelo-florescentnu majicu (Brawn GP). Vrlo vjerojatno da sada nosi srebrnu

Žalosno je što je 75% ljudi koje znam u RL i na netu upravo takovo.
Stoga, budi muško i navijaj za Vettela do kraja ako si ga već odabrao
Onda, F1 fan si da pogodim, 2000-2002

vidi tekst iznad