Citiraj:
Autor Drug Brko
Meni samo nije jasno zašto se takvi slave kao nekakvi heroji? Kao i lik tu kod mene koji je bio poznat po sličnim vožnjama pa je ubio sebe, curu svoju i uništio još jednu familiju ubivši im supruga/oca jer im se sa 200+ zaletio u auto prešavši na njihovu stranu. Ispraćen je kao drug Tito sa svim počastima dok nitko živ pitao nije za ovog drugog stradaolog nedužnog... strašno.
|
Nikada neću shvatiti tu brzinu na cesti koja nije autocesta. Naravno da ima mjesta gdje možeš potegnuti, ali to je jedna traka, a auto nije agilan kao da voziš 70 km/h pa ako je iole sportski možeš izbjeći praktički i mrava.
Najveći problem kod tih ljudi je to što ozlijede druge.
Evo današnja vijest :
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...a/2012815.aspx
Cesta koju znaju svi koji žive u Istri, a bogami i u ostatku HR ako se vole vozikati. To je stara cesta RI - PU, sa time da od Rijeke do Labina/Barbana cesta je praktički LIJEVO-DESNO, dosta pregledna, asfalt poprilično dobar i cesta je poznata motoristima. Ja je volim, ali to od 3. do početka 5. mjeseca, kasnije sada po ljeti ne idem po njoj zbog autobusa/kampera, i tisuću motociklista koji misle da je ovo pista. Dapače, kada nema ljudi, stvarno je lijepa dionica, ne znam da li sam je odvozio da mi je ikada bilo ispod 15 lit na njoj ..ali ovo je dokaz što brzina učini ljudima koji ne razmišljaju...znači sa Golf 4 starim kao Isus preletjeli u suprotnu traku i potrefili autobus. Jedina dobra stvar jest što je autobus, a ne neki auto sa dvoje djece od iza...još je jedan motociklist ozlijeđen jer je doletio i naletio na ulje.
I policija zna gdje se jurca, svake godine se gine i na ovim cestama, i umjesto da budu tamo, oni idu tamo i hvataju ekipu koja vozi 80 u zoni 70...