Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.07.2018., 01:47   #37411
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Ako netko sjece zavoje i prelazi u suprotni smjer, a ja ga pratim bez problema unutar svoje trake, onda je taj ispred ili lijena budala koja ne zna voziti, ili mu auto i gume ne stimaju.

Svaki dan gledam kako budale sijeku potpuno nepregledne zavoje, toliko da mi je već zlo. I već sam previše puta iz zavoja unutar svoje trake izašao tik pred takvu budalu koja mi ide u frontalni sudar. Čak se ni ne radi o tome da jurcaju, već im se ne da okretati volan.

Priznajem da dosta vremena van naselja vozim brže nego što je dopušteno, no neke stvari ne radim - ako zbog brzine moram sjeći zavoj, znači da sam prebrz za javnu dvosmjernu cestu i to uglavnom izbjegavam. Skratim ga samo ako znam cestu do zadnjeg detalja i ako je savršeno pregledan, no ni to ne radim često.

Evo, ako sad otvoris crnu kroniku, ova dvojica u Golfu IV su jurcala i radila stvari koje opisujem, pa su završili tako da ih više nema jer su iz zavoja izašli u autobus.

EDIT: Naravno da ne kazem da si ti budala ili da ti radiš opisano. A i govorimo o drugačijim stvarima. Ja mislim na to kad se vozi dovoljno brzo da ostaneš unutar svoje trake, a ti govoriš o brzinama kad ti treba cijela cesta.
Također ne mislim ni da imam bolji auto od ostalih, niti se hvalim ičime. Samo kažem da se ljudi voze brzo na veoma opasan način, a mogu se voziti istom brzinom i biti puno sigurniji da malo više okreću volan i potrude se upoznati svoj auto, naučiti voziti i ne izigravati šerifa na cesti.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 22.07.2018. u 02:00.
IcyTexx je offline   Reply With Quote