Citiraj:
Autor IcyTexx
Meni je, recimo, veoma zabavno pratiti nekoga tko se vozi brže, ali je posvuda na cesti jer nema vjere u svoj auto i gume - šara po trakama, ulazi u suprotni smjer i reže zavoje i crtu.
|
Zasto netko tko sjece zavoje nema vjere u svoj auto?
Bas bi te volio vidjet da se niz sljeme vozis po desnoj strani cijelo vrijeme i da tako pratis nekoga, ma moze samo onaj dio di je dvosmjerna.
Ovo me podsjeca na jednog tipa koji je maltene cijelu kolonu prije senja na uzbrdici prestigao (ja drugi auto iza stranca i slusam flojde 4 sata koliko se vozim po staroj cesti laganini gustajuci). Na vrhu brijega stranac ode na vidikovac a ja stisam radio i za ovim (jbg 4 sata penzije ucini svoje). Radi se o novoj insigniji sa vise opreme (po izgledu) i ocito jacem motoru kad je bez greske okinuo 10ak auta, a ja bogec u 11 god starom aurisu. I naravno da mi nije uspio pobjec cijelim putem nizbrdo, a imali smo nevjerojatnu srecu da je maltene do dna bio nas dio ceste prazan 😊
Sjekli smo obojica zavoje koje smo mogli jer bi samo neuk vozac vozio samo po svojoj strani. Tak da icy nije sve u autu i gumama 😉