Citiraj:
Autor IcyTexx
Kad naprave još jedan SC iznad Rijeke, easy. 
Kužim što želiš reći, i znam da trenutno EV nije za svakoga, niti vam ga želim prodati. Samo želim reći da se dosta ekipe koja je slično mislila, razuvjerila kad su probali i malo korigirali način pristupa i očekivanja. I to još prije, kad mreža nije bila ni približno ovakva kakva je sad. Al da, za tako nešto potrebno je razmisliti prije nego što sjedneš u auto.
|
Još leži tu jedan veći problem, a to je kvaliteta potrošne robe, mehanike itd. Koliko sam čitao, Tesla tu jako škrtari, a to se odbija u glavu jer svi ti EL dotaknu gas malo jače i Warp se pali..
Citiraj:
Autor Lewis
A i prilicno sam siguran da malo prevelicavas razliku koju bi osjetio ali placebo na sve dere ponekad (nisam ni ja izuzet od tog efekta ponekad  )
|
Slažem se, placebo je užasna stvar, ali gledam sve razne forume i kako se svi prebacuju sa Assy3 sa ST-a na drugog proizvođača, i razumijem zašto. Nije da su loše gume, ali druge su jednostavno bolje. Opet, na drugom autu mogu biti izvrsne.
To još 500 kn, pa ovo, pa ono....tako se dođe od kompa (monitor + kućište + periferija) za 5 tisuća do 9 i još fali monitor i periferija uz kućište