Nisam uopće pratio F1 ovaj vikend ali ovo što vidim i čitam sada plus rezultati u zadnjih par utrka je jasno - Ferrari najbolji bolid definitivno, dok je u Mercedesu kriza velika. Bodovna razlika to ne pokazuje baš najzornije, ali odnos je vrlo jasan, još i od početka sezone.
Uprkos nekim cviljenjima ovdje kako je Mercedes najjači i dominantan i ove sezone, nije istina nikako ni pod razno. Ferrari je na toj poziciji i do kraja sezone ovise o sebi. Ako ne bude klasičnog taljanskog šlamperaja kao lani, dižu obje kante ove godine.
No, nakon ovog što smo od sporta pratili zadnjih mjesec dana i osvojenog srebra, uopće me F1 ne zanima trenutno tj ne mogu se na nju trenutno prešaltati. Danas sam otvorio autosport i gp247 prvi put nakon ohohoho. Do 2021 ćemo očito "uživati" u duopolu 2 najveće plačipičke u zadnjih 10 godina u F1. Kud sreće da se za naslove bore Finci, onda bi mi bilo svejedno ko će dignut kantu i bilo bi mi drago za oboje. Ovako mi je isto svejedno tko će dignut kantu, ali su mi čuče jedan i drugi.
Sent from Usreo Mobara