View Single Post
Staro 21.07.2018., 19:49   #3172
DariX
Premium
Moj komp

DariX's Avatar

Datum registracije: Sep 2011
Nemojte bit smijesni ljudi...
Zar ne postoji barem mala mogucnost da je kupac pri slaganju kompa nesto mehanicki strgao na tim dijelovima? I ja bi na mjestu prodavaca to poslao na servis da oni ustanove o cemu se radi, jer tko zna u cemu je ustvari problem, a nije posao prodavaca pronalazak greske u sustavu i servisiranje.
Isto za povrat novaca bi trebali utvrditi je li kupac strgao neke komponente, neces sigurno 5 soma dat covjeku na lijepu rijec
Ne kazem da je u ovom slucaju kolega s foruma nesto strgao, samo kazem da bi mozda trebali gledati i potencijalno drugu stranu price

Links na svojoj stranici nudi usluge spajanja kompa i instalaciju drivera (vjerojatno spada i flashanje biosa u to): https://www.links.hr/hr/links-home-94
Pljujete tu po jadnoj firmi, a sve im lijepo pise na webu. Nema besplatnih usluga, a kolega s foruma ako zeli flashanje biosa, morat ce platiti uslugu koju oni nude. Nije to nikakva greska u komponenti. On ju je kupio kakva je, sa "starim" biosima.
Trebao si se prvo raspitat na forumu i tek onda nosit to u Links, a ne se zaliti prekasno. Mozda bi ti netko preporucio da odneses to u Futuru, tamo ti je 60kn flashanje bios KLIK

sad ce mi jos neka zlocesta dusa s foruma reci da sam neki radnik u linksu ili stovatelj istog, a iskreno nikad nisam tamo nista kupio iz dosade sam listao forum i naletio na ovu smijesnu pricu na koju nisam ne mogao komentirat nakon sto sam se lijepo nasmijao
DariX je offline   Reply With Quote