Citiraj:
Autor jp_rv
neće nažalost. ne desi se ništa. ikonica je dovoljno sitna da mi ne smeta, al ono.
još par sitnica koje neznam kako namjestit i zašto se dešavaju:
-ekran se povremeno pali randomly, zbog kakti neke notifikacije iako sam podesio da se NE pali.
-upalio sam usb debugging u developer menu i podesio onaj mtp transfer da je default, ali svejedno kad spojim komp moram kliknut na usb i prebacit ga ručno.
-neznam kako u "do not disturb" modu dodat aplikacije koje me smiju disturbirat. na starom lg-u sam uredno imao mogućnost dodavanja aplikacija, pa su mi tako bili dozvoljeni priority pozivi i fejsbuk mesenđer. ovdje mogu dodat pozive, ali ne mogu mesenger.
help
|
- da li ta nekta aplikacija ima opciju u kojoj mozes ugasiti paljenje ekrana pri primitku obavijesti? Moj primjer je da sam i u opcijama telefona i u postavkama Vibera morao staviti da se ne pali ekran. I tako radi sada uredno.
- meni na MIUI 10 je ta opcija dobra, stavljeno da pri spajanju preko USB pokrece mtp prijes datoteka.
- ta opcija ne postoji na MIUI, imam samo klasicni upali ugasi DND. Jedino mozda probati s nekom 3rd party aplikacijom s Playstora.