View Single Post
Staro 17.07.2018., 17:17   #1861
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Nemoj se samo sekirat i pjenit, raspravljamo Ako trazis stolac kao leap, onda za tebe jedino i iskljucivo valja Aeron, od te stolice bolja ne postoji !
Volim kad ljudi ne znaju čitati s razumijevanjem.
Gdje si vidio moju pjenu i sjekiru?
Ustvari si ti taj koji se našao prozvanim sa mojim komentarom da mi Marcus nije ništa posebno obzirom na cijenu (nisam ni rekao da je preskup niti prejeftin, nego samo da bi radije za te novce onda, ako je to stvarno best buy, uzeo drvenu stolicu). Tako da, nemoj ti da se sekiraš i "pjeniš" kako si sam napisao, ipak ovdje samo raspravljamo...

Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Kad je nekome Ergohuman najveće govno od stolca a traži bolje za 3-4 manju cijenu, onda jedino kaj mogu zaključiti da je u pitanju trol.
Ne znam zašto to zaključuješ, možda zato što posjeduješ istu pa ti je teško priznati da si pljunuo skoro 1000€ za smeće od stolice?
Da, tvrdim to, ta stolica je smeće, ne valja za sjedenje. Dapače, jedino za što je super je za ležanje u njoj i za to ju koristimo na poslu kada radimo noćne. Jer kao što reko, u njoj je nemoguće sjediti u komadu duže od 2h, a ja nažalost imam posao koji ponekad ne dopušta da se ustanem i protegnem i više od 4-5h u komadu. Tako da znam što govorim. Uostalom, pogledaj koja podešenja i kako su izvedena, ima ta stolica, ako misliš da trolam. Ali kako je xulos rekao, samo raspravljamo, uz to što ja tražim iskustva, i cijenim input svakoga (ovo je samo moje mišljenje i još cca 30 kolega s kojima radim).

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ovdje smo se dotakli ergonomije naslona kad je maksimalno vertikalan.
Upravo tako, to je ono što očigledno ili ubije ili učini dobar stolac, uz dakako kvalitetno odrađen dio za lumbalnu podršku i njegovo podešavanje.

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote