Citiraj:
Autor Pupo
A sta ocekujes od stolice kad sjednes na nju? Najbolje da si kupis onu sporcku ko iz auta.
I kad sjednem u Steelcase na poslu, isto je tak tak kad sjednes prvi put.
|
Koji Steelcase?
Citiraj:
Autor xulos
Pol foruma ima tu stolicu , neki cak i godinama i ti kazes radije bi kupio drvenu ? Sto ocekujes od stolice ako "nije nista posebno" ?
|
Očekujem da kada je postavim u okomiti položaj, da mi se sjedište ne naginje naprijed pa onda "visim" sa stolice!
A to je slučaj sa dotičnom.
Citiraj:
Autor jurbAs
markus je definitivno best buy super stolac za ok lovu. Ako bi nešto bolje pogledaj si DX Racer formula, racing ili drift koji je oko 300€ i super stolac imam ga 3godine nikakvih zamora nema i super udoban je za dugo sjedenje u njemu. Lumbalna potpora postoji koja mi baš odgovoara.
Da imam love hermman muller i stvar rješena ergohuman ili tome slično bolje od toga nema.
|
Ove racing/gaming mi ne padaju na pamet, pa izgorio bi u tome od vrućine. Obavezno prozračni materijal, nikakav SKY

i ostali umjetni materijali. Ali hvala na prijedlogu konstruktivnom
Citiraj:
Autor lomba100
Ne znam jel bilo ranije, al moja preporuka definitivno rabljeni Steelcase Leap V1.
|
E ovo je tip stolca kojeg tražim, ali skupo je to, možda jednog dana da. Kažem ovakav tip jer nemam namjeru spavati u stolcu pa mi ne treba naslon, dovoljno podešenja koja su na pravim mjestima i pravilno izvedena.
Hvala.
BTW, ja radim na poslu gdje nerjetko moram biti u stolcu i preko 8h u komadu (12h smjena).
A sjedim na ovom
GOVNU najvećem u svemiru
i probao sam i ovo, još veće
GOVNO
Dakle neopisivo je kako su ove skupe stolice, jedna 3 puta skuplja od druge, toliko loše. Da kolege sjede na stolcima bez ikakvih podešavanja jer ovo ne valja ništa.
Dakle ova "ERGOHUMAN" ili neka varijacija na to ime, jer je identična kao ova, je užas jedan, nikakav lumbalni dio, i onda za podešenje imaš samo gore dolje za lumbalni dio koji automatski (jer je to isti komad) pomiče i cijela leša, pa uvijek imaš isti drek iza sebe. I baza se isto naginje kada ju postaviš u okomiti položaj. Tako da @xulos, ne brini, imam iskustva u sjedenju na uredskim stolcima!