Najradije ne bi ništa komentirao koliko sam tužan, jer koliko god ovo bilo srebro i drugi smo na svijetu, ostaje ta gorčina da smo mogli dobiti Francuze samo da smo pametno igrali i da su naši spustili loptu, povukli se i dali loptu francuzima. Ali jebiga, lako je biti pametan nakon tekme.
Tješi me što nismo skinuli gaće, nego smo se nadigravali i kako bi se reklo "umrli u ljepoti" kao i žabari prije dvije godine protiv portugala.
I živo me zanima kako će sad proći ova mini smjena generacija... ako će od toga uopće što i biti. Jer liga nacija dolazi već u listopadu, čekaju nas ispuhani, ali osvete željni englezi i uvijek nezgodni španjolci. Ako se umirovi samo jedan od dvojca Rakitić-Modrić - bit će to jako nezgodno, jer bez njih dvojice (a da su nutra bradarić i badelj npr) bi izgorjeli već u prvoj fazi. Fakat, ta dvojica su napravili čudo nad čudima, trčanje, kontrola, defanziva, pasovi, pregled... ala asanović i prosinečki, samo još i bolji. Uz njih dvojicu je svaka momčad kandidat za prvaka svijeta.