Citiraj:
Autor aski
Modric bi mogao jos jedan Euro, pod uvjetom da zeli ostati te da se zadrzi (na razini) u Real Madridu.
|
Nije nemoguce, znam. Nije 36 godina toliko puno kad je covjek u formi. No ipak je malo vjerojatno.
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Jebiga, gledaj to i ovako - ovo je prvi put u 4 tekme knock-outa da nas je netko uspio kontrirat dok smo hvatali rezultat.
|
Je, ali to je upravo igra kakvu Francuska i zeli od svog protivnika, da napada u zelji da izjednaci. Tada je protivnik ranjiv, a oni imaju Mbappe-a. Mene zanima sta bi bilo da smo dali odmah na pocetku dva gola, bez ijednog primljenog (jer ruku na srce ono sto smo primili nisu bili golovi). Golove smo dobili tek poslije, kad je popustila koncentracija - opet kazem upravo ono na sto Francuzi igraju.
Sudac nas JEST zakinuo, ali ne kod penala nego kod slobodnjaka. Na kraju krajeva jest i kod penala jer je vec ranije napravio pogresnu odluku u kojoj nas je ostetio. Tada je trebao oprostiti penal.
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Ovo je fenomenalan uspjeh, pa mi u 4 utakmice knock outa nismo nikog vodili, niti pobjedili u 90 minuta, također napadi su nam čista improvizacija, ubačaj pa što bude... Ne možemo se pozivati na nesreću gledajući u globalu ovo prvenstvo, jer super smo prošli
|
Je, uspjeh je, ali ja sam svejedno razocaran i nezadovoljan. A vidio sam da su i nasi igraci, narocito Luka i Lovren.