View Single Post
Staro 15.07.2018., 21:45   #2107
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
IMO - strinić MOTM s naše strane. Čak je i naprijed izgledao dobro, par dobrih ubačaja, uzeo je i presjekao more lopti na njihovoj polovici. Taj početak drugog poluvremena je izgledao kao da igramo s djecom što se tiče oduzmanja lopti, al đaba ti kad u 16m ne možemo, jebe nas postavljena obrana kao i uvijek

Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Bili smo bolji sve do treceg gola francuza, i narocito bolji na samom pocetku te u vrijeme izjednacenja.

Jebiga, gledaj to i ovako - ovo je prvi put u 4 tekme knock-outa da nas je netko uspio kontrirat dok smo hvatali rezultat.

Ovo je fenomenalan uspjeh, pa mi u 4 utakmice knock outa nismo nikog vodili, niti pobjedili u 90 minuta, također napadi su nam čista improvizacija, ubačaj pa što bude... Ne možemo se pozivati na nesreću gledajući u globalu ovo prvenstvo, jer super smo prošli

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Iskreno mi je drago da smo izgubili s ovim rezultatom nego s npr 2:1. Kako je krenulo mogli smo zavrsiti kao brazil protiv njemacke.
Slažem se, ista stvar je i meni pala na pamet, da se ne osramotimo kao brazil. Na kraju je izgledalo dobro, da smo uspjeli zabiti treći gol bilo bi tu napeto...
Da je ostalo onih 2-1 jako teško bi mi palo, ovako su nam barem uterali 2 mega gola od 2 mega igrača koji vrijede skoro kao naša čitava reprezentacija.

Znam da statistika nije mjerilo, ali možemo biti ponosni na nju
Duplo veći posjed, skoro duplo više passeva (naravno jer su nam pustili loptu), 3 puta više kornera, duplo više šuteva.

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Uskoro ce i Liga nacija poceti. Mi smo u elitnom dijelu i eto nam opet Engleza i Spanaca. Pa cemo nadam se i za to imati temu

Veseli me što smo s najjačima, pa da vidimo koliko vrijedimo ako bude oproštaja glavnih igrača.

Iskreno moramo tražiti novu igru prema naprijed, nove napadače, nešto...

Ono što mi se gadi je što nakon portugala opet imamo prvaka koji igra gadan, proračunat, defanzivan nogomet na rezultat

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 15.07.2018. u 21:55.
Manuel Calavera je offline