Pozdrav ekipa,
imam pomalo nesvakidašnji problem. Naime, dobili smo u firmi nova računala i sad ih redom puštam u rad (u pitanju su radne stanice koje dodajem u domenu). Adobe Reader (9.4.0) je jedan od programa koji moramo imati jer nam u suprotnom ne radi ispis računa iz hospitality programa. No primjetio sam da se nakon restarta računala Reader djelomično deinstalira sam od sebe (i nakon toga naravno ispis više ne radi)?! Zašto djelomično - i dalje je u c:\Program Files\Adobe\, no nema više ikone na desktopu niti ga pronalazim u start meniju? Štoviše, odmah nakon paljenja računala ikona Reader-a u start meniju je bijela i odjednom samo nestane
Provjerio sam postavke u GPO-u, no ne pronalazim ništa direktno vezano za ukljanjanje Reader-a. Ono što je još zanimljivije je da se to ne događa na apsolutno svakom računalu, a konfiguracije su potpuno identične (hardware, kao i verzije software-a). Također, na starim strojevima (XP) sve uredno radi.
Je li netko imao sličan problem i kako ga riješiti? Već sam lud totalno.. Konfiguracije su na Win10Pro 64, AV je Eset Endpoint Security, DC je na prastarom WinSer 2003....
Unaprijed hvala!