14.07.2018., 21:39
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor karabaja
Ne znam je li ovo već bilo spomenuto u temi, pa ću napisati. Možda nekome spasim živce i uštedim vrijeme.
Negdje od proljeća mi je na Redmiju Note 3 Pro nestala, u Mi Weather Appu, "current location" opcija. Korisno dok se putuje, pogotovo kroz EU i pogotovo za one koji imaju widget za temperaturu. Jednom kad se navikneš, iritantno je dok ga nema.
Bio sam uvjeren kako sam je greškom obrisao, jer bio sam ručno brisao neke lokacije. Bio sam isto tako uvjeren da se radi o bugu koji omogućava "brisanje" trenutne lokacije. Mjesecima čekao update, prijavljivao bug, brisao memoriju, resetirao aplikaciju, rebootao s uključenim GPS-om (prema nekim uputama), ništa... Čak sam razmišljao i o konačnom rješenju - tvorničkom resetu. Danas mi, iz čista mira, padne napamet promijeniti lokaciju iz Hrvatska uz neku nasumičnu - Bocvana, npr. i - hop! Trenutna lokacija kroz dvije sekunde pokaže Zagreb. Vratim regiju na Hrvatska, ne radi. Tako redom probam EU zemlje i ne radi niti s jednom.  Znači, Xiaomi je na račun GDPR-a, ili kako se već zove, isključio "current location" u weather app-u.  Hvala EU što brine.  Stvarno niste trebali. Šmrknem im se na dirketive!
|
A Srbija, BiH i ostale non-EU zemlje? 
|
|
|