View Single Post
Staro 14.07.2018., 16:02   #1866
zalman1
Banned

zalman1's Avatar

Datum registracije: Mar 2017
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Moje observacije su bile dok je Čačara bio izbornik, a da je nekim slučajem ostao i da smo se sa njime provukli na ovu smotru, grupu prošli nebi.
Nije li i to "da je baba muško"? Čemu stalno neka predviđanja?
Hoćemo kvotat postove par dana prije prvenstva?

Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Perišića i dalje nema nakon EP. Bio je najbolji igrač reprezentacije godinama, sad bi ozbiljno trebalo razmisliti dali ima mjesta u prvom sastavu za njega.
Citiraj:
Autor Revolver3844 Pregled postova
Zaboravio sam se osvrnut na Perišu.
Apsolutno imam isto mišljenje, u slovo se slažem sa tobom, nevjerojatno koliko je van forme.
Već gro tekmi samo šetucka uz liniju i izbjegava sudjelovat u igri, a 1 vs 1 nije pokušao probit nikog i ne pamtim, uopće ne igra na gol kao prije 2-3 godine kad je bio u top formi.
Moje mišljenje da smo ovo prvenstvo osjetno slabiji u odnosu na EURO u Francuskoj.
Citiraj:
Mogla bi biti još jedna kurchina od prvenstva. Proći skupinu nam je domet, no lako bi mogli i stati u istoj, slomiti zube na islandu i sl. Napad nam je totalno sranje (krila i napadači)
Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
najveći problem je izbornik i njegova taktika koja je ograničena.
Citiraj:
Autor Revolver3844 Pregled postova
Rebić nam je igrač manje, dečko nije za ekipu kao što je naša, za ekipu koja gaji posjed i kombinatoriku, on je ko muha bez glave.
Po mojoj slobodnoj procjeni slabiji smo na ovom prvenstvu u odnosu na EURO u Francuskoj bar za 50%.
Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
izbornik? što reći? zalutao čovjek u profesiju.
Citiraj:
Činjenica je da imamo OK igrače, al nemamo igru niti formaciju
Citiraj:
Mi ovaj Island nećemo moć probit. Zabit znaju. Treba tražit prolazak preko argentine.
Predvidio sam sranje s njima

Eto šta su pisali svi veliki forumski stručnjaci i znalci, svi znaju posao izbornika bolje od njega.
To je klasika, kad ne ide popljuj ga, kad ide onda je izbornik legenda, a igračima treba dići spomenik, a zapravo je često stvar samo male sreće, hoće li lopta otići ulijevo ili udesno 3 cm, baš kako kaže Mirkopoter.
zalman1 je offline