Citiraj:
Autor srale7
To je tvoja interpretacija razine kvalitete.
Mozda zato sto su sva pojačala imala fronet od metala koji je kvalitetno eloksiran, za razliku od ovih danasnjih koji su plastični i imaju taj zavrsi sloj, da u konačnici podsjeca na eloksirani metal.
Jasno je da se to nije dogodilo od stajanja u kutiji, vec kad se uređaj počeo koristit, tak da je lako moguce da je povecana toplina (i nekvaliteta svame izvedbe)dovela do toga. U slučaju reklamacije obavezno ne poslat te fotke gdje se vidi da receiver ima doslovno 3mm od gornje police. Bez obzira sto je kod tebe sa strane otvoreno, ali ipak najveca količina topline treba izaci kroz gornju površinu receivera i ako je on ovako zatvoren, to jednostavno nije moguce.
Starije generacije (svega) su bile ipak kvalitetnije za razliku od danasnjih cosumer proizvoda gdje se gleda svaki element kako ga ogolit tj napravit jeftinijim, sto neminovno dovodi do pada ukupne kvalitete i ovakvih reklamacija.
|
Slicno cak i isto razmisljamo
Ovo sto se tice "starije generacije svega" sam najvise osjetio i dozivio kad sam renovirao stan pa sam bacao stare komode, krevete i ormare van.
Doslovno sam morao svaki komad nositi uz pomoc dvoje ljudi jer onda nije postojala iverica i piljevina.
Tek kad mi je dosao novi namjestaj po mjeri koji me kostao ko sv.Petra kajgana skuzio sam da sam kupio govno i papir koje se prodaje kao mega super izdrzljivo drvo.
Tak je i sa elektronikom, moja mama je plakala za starom ves masinom kad je morala kupiti novu i kad je vidjela one silne displeye i kerefeke
Meni je krivo ko psu sto si nisam ostavio "stari" Onkyo