Citiraj:
Autor Roberto
Ja ne znam zašto se u slučaju da Šime ne može mi okrećemo Čarliju na stoperu a Vidu na bok?
Lovren i Vida djeluju ok zajedno, zašto ne gurnut Čarlija na bok. Mislim da više gubimo s Čarlijem na stoperu nego na boku.
|
Zato što je Ćorluka najkorisniji na stoperu, dok Vidi bok nije strana pozicija. Pa prvih 20-30 utakmica za reprezentaciju je igrao tamo (i nekoliko puta kasnije), a i dobar dio karijere u klubovima. Na kraju krajeva i nedavno je igrao tamo (protiv brazila)
Mislim da je nakon munjenog pivarića protiv rusa strinićeva pozicija neupitna, barem za startera.
Ne treba sad izmišljati toplu vodu za te bekove, nek igra kome je to pozicija i to je to. Imamo to što imamo, nema boljih. Sjetite se kako je prošao eksperiment sa Pokrivaćem na beku protiv engleza
Na kraju krajeva nisu oni toliko opasni iz igre kao što neki ovdje insinuiraju. Pa većinu su zabili iz prekida. Kane je zabio jedno 4 penala, jedna se odbila od njega i jedan iz igre protiv slabog protivnika (i to nakon prekida ako se ne varam). Sterling, IMO njihov najopasniji igrač što se tiče same igre nije za englesku zabio 24 utakmice... Mi smo njima bez dileme najteža utakmica, oni nama nisu
Igraju dobar, moderan nogomet, ali nisu top klasa kao belgija i francuzi, što će sutra i sami vidjeti