Ne vjerujem da je to potres, prije će biti da su se dogovorili da smire ruse, možda se Ogi sam ponudio (nebih se začudio)
Što se tiče engleza mislim da nisu bahati, da sam englez vjerojatno bi isto razmišljao. Već dvije utakmice imaju istu priču o "otvorenom ždrijebu" isto kao i mi, a onda su oni bahati? Imaju se ljudi pravo nadati i smatrati se favoritom nakon naše dvije teške utakmice. Međutoa ono što zaboravljaju je da mi obožavamo biti underdog, te da se patimo samo sa parkiranim autobusima

Tako da se ja engleza ne bojim. Manje me strah za ovu utakmicu nego protiv danaca i rusa. A i da ispadnemo nije kraj svijeta, samo što mislim da prolazimo

. Znači rasterećeni smo bremena rezultata, underdog smo, protivnik je napadačka ekipa, podcjenjuju nas... zvuči li vam poznato?
Ako vrsaljko ne bude mogao vida ide na beka (čisto sumnjam da će stavljati lošeg jedvaja), a ćarli na stopera. Naš problem smo mi sami sebi, što ne igramo dobro prema naprijed koliko bi mogli. Što na kraju krajeva govori i sam Dalić poslije svake utakmice