View Single Post
Staro 08.07.2018., 14:21   #1305
nickross
Budget gamer
Moj komp

Datum registracije: Nov 2017
Citiraj:
Odigrali su isto utakmica na ovom prvenstvu i više-manje isto u svojim klubovima.
Kako je 58 i 33 skoro pa isto? Pa to je 75% više. Kao da kažeš 3300kn i 5800kn je više-manje jednaka plaća. Ili 330 i 580 konja u autu je više-manje isto. Ili 33 godina i 58 godina je više-manje isto. Nebuloza.

Citiraj:
Jel Modrić umoran? Ako je, nek ne igra više, ili mu vi već tražite alibi ako popušimo od engleza?

Ne nego ti kažeš kao da nije stvar u nogama ali kad odigraš cca 2250 minuta nogometa više u odnosu na nekog tko je isto godište, ista pozicija onda nije stvar u glavi već u nogama. Jer ne vjerujem da čovjek koji ima 500 utakmica u nogama kao Samedov je slab u glavi.

Citiraj:
Nema većih gluposti nego kad netko piše o umornosti, pa nisu naši protivnici upravo došli s Havaja jbt.
Pa nisu, ali nisu niti igrali više utakmica od Modrića, Rakitića. Govori se kao da smo fizički slabi ovo ono, možda ih hvata kumulirani umor nakon već 50-60+ utakmica za neke. Ako kažeš da nema razlike u 58 odigrahnih utakmica i 33 utakmice onda znam da nikad nisi igrao nikakav turnir nakon sezone i da apsolutno nisi igrao organizirani nogomet (iza škole ne brojim organizaciju). Uostalom, zašto igrače hvataju grčevi nakon 4-5 utakmica nekog turnira pred kraj sezone a ne na početku? Jel grčenje mišića isto u glavi? hahahahaha Uostalom, ako je Modrić umoran ne znači da nije bolji od 99% drugih veznih i na taj način. Jer je. Jer ima najviše MoTM na turniru. Zlatna lopta mu ne gine pajdo. Kolko god ljudi pljuvali po njemu.

I ne traži se nikakav alibi jer nećemo popušit od engleza. Kad vidim da im Walker igra stopera uz precjenjenog Stonesa i anonimca Maguirea koji igra za skroz prosječan klub Lester samo se nasmijem kako će ih bušiti Rebić i Perišić po bokovima. Young je solidan ali je on ipak krilo, nije on bek da drži cijelu stranu sam. Dupliranje bekova for the win. Trippier je meni smješan bočni. Od srednjih veznih cijenim samo Allija koji je bomba u glavi. Henderson i Lingard su smješni, Raketa i Modrić ih pojedu za doručak. Sterling je brz, dobar dribler al nezna lupit loptu. Kane od 6 golova 4 iz penala. Ali opasan, njega me jedino strah. To je prvih 11 šta su krenuli protiv Šveda. Golman im je odličan, na razini našeg. Obrana nam je tu negdje, možda njihova bolja jer mi imamo Strinića i vjerojatno bez Vrsaljka igramo. Vezni red je naš puno puno puno puuuuuno bolji. Napad je njihov bolji jer jebiga Harry Kane.
nickross je offline