Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.07.2018., 12:23   #37275
GT3
Premium

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor thesaint255 Pregled postova
Pozdrav dame i gospodo. Imam par pitanja za ljude koji se bave servisom ili su vlasnici istog, razmisljam uzeti ford focus 1.6 + plin, par ljudi uz kojih su 2 automehanicari me okrecu i kazu da je to kao da si sam pucam u nogu, ali neznam vjerovati im ili ne, opcenito kazu da bjezim od forda glavom bez razuma, e sada, ima netko ikakav prijedlog koji auto piknuti do 6k EU? Auto bi napravio godisnje 10-15k km, gledao sam najvise fiestu, focusa, fabiu i peugeote do te cijene.
vozim vec dugo na plin i ima nekoliko stvari koje su bitne. plin mora biti ugraden od dobrog majstora i biti dobro podesen. vozac mora imati nesto u glavi i malo paziti na voznju na plin. svi koji ugrade plin, vrte puno kilometara. ovaj ford moze biti ok, a i ne mora. tko je ugradio plin i napravio samo 76k km? to mi je cudno. ja sam u novi bravo ugradio plin i u 9,5 godina napravio 220k km. s autom sve super, motor radi kao i prvog dana. istina da se vozim 99% po otvorenoj cesti pa je i ta kilometraza napravljena na laganih 2000 okretaja u 6. brzini.

prodajem bravo oglas
GT3 je offline   Reply With Quote