View Single Post
Staro 08.07.2018., 08:14   #1272
Revolver3844
Premium

Datum registracije: Apr 2017
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Je, već je netko komentirao protiv Danske da smo pali fizički. Vidi se da nakon Argentine nismo jednako moćni fizički. A šta reći sad, nakon 2 tekme s produžecima i raspucavanjima? To će englezima biti najveća prednost.

Nama je uistinu najbolje da nas podcijene. Al moramo osvježiti momčad, postaviti se malo defanzivnije i na kontre. Ako Vrsaljko ne može, Ćorluka na desnog beka. U vezu Badelj umjesto Krame, a možda i Broz umjesto Perišića, s dva defanzivca u vezi ispred Rakitića i Modrića. Nažalost izgleda da na Kovačića ne možemo računati za neku ozbiljnu prevagu. Nemamo baš takvu širinu kako si volimo tepati.
Uvjerljivo naš najsporiji igrač na beka ? Pa pretrčavali bi ga ko čunj engleski brzanci, treba probat za Jedvajem ako baš dođe do toga da Vrsaljko ne može, a ako budemo puštali po toj strani Vidu na beka i Ćorluku na stopera. Postoji mogućnost da Perišić to igra, čak mislim da šanse i nisu male da tako i bude.
Sredinu svakako treba ojačat sa još jednim u vezi, ja bi radije ostavio Kramu a umjesto Mandže ubacio Badelja ili Broza, Mandžo ne može nikom pobjeć a igra će bit takva da ćemo mi tražit kontru i polukontru i nećemo napadat na postavljenu obranu tak da nam je on bespotreban.
Revolver3844 je offline