Pogodio sam sve 4 izmjene

Ako vas zanima kako će Dalić igrat pitajte mene

ZnaĆi ovako: ulazi broz nazad, a krama na klupu, a postoji šansa da perišić izleti iz sastava, a madžukić ili kramarić na krilo (naravno tko od dvojca ne ode na krilo ostaje u špici)
Citiraj:
Autor windfucker
OK.
ok...
dobivamo i ovu na penale.
Ja sam okitio auto, familiju, sebe...poraz ne dolazi u obzir.
|
Ovo smo odigrali bolje nego protiv Danske. Drugo poluvrijeme smo barem većinu vremena držali igru u svojim nogama... No ni kod babe nema đabe. Kasnije sam bio uvjeren da će nas sudac prejebati kad sam vidio da prca Subu nakon svakog penala. Da je skinio još nešto nakon prvog postoji velika šansa da bi pidzun poništio penal, mark my words.
Napokon idemo na ekipu koja ne igra bunker, što nam paše, iako kvalitetni, nisu baš mega kvalitetni (ala belgija, francuska, brazil). To su dva plusa. Minusi su što smo sigurno umorniji od njih, izjebale su nas zadnje dvije utakmice, a oni se prošetali pored švedskih drvosjeća. Drugi minus je što smo više "izmuzli" karmu sa ova dva prolaska na penale od njih. Vidjet ćemo, no igrat će se bolji nogomet u svakom slučaju
Ono što je zanimljivo oni još nisu igrali protiv ekipe poput nas, niti mi protiv ekipe poput njih. Nisu imali ozbiljnijeg protivnika od kolumbije bez jamesa rodrigueza (s belgijom je bila zajebancija od utakmice, ne računa se), dok mi nismo igrali protiv poprilično kvalitetne ekipe koja ne igra bunker (argentina realno u kurcu, a i igraju potpuno drugačiji nogomet, sve na jednog igrača i kroz sredinu, dok su ovi poletniji i više preko bokova).