View Single Post
Staro 08.07.2018., 00:21   #1256
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
Misliš Kovačić valjda.
Em je zaku..c odigrao, em je pucao penal ko rahitična ameba, neznam koji K. se još njega čeka da proigra, ako nije do sada ni neće...

Mislio sam bas na Modrica, zabio je dva od tri, ali svi su bili li la.

Za Kovacica se slazem. Tipican primjer igraca kojem fali hrabrosti i koji ni jednu vaznu utakmicu nije dobro odigrao a ima silan talent. Steta.

Rusi su bili odlicni defanzivno, s puno trke. Tesko je probit takve ekipe. al uspjeli smo i puno se trosili pri tome. Nije na ruku islo ni to sto se cetvrti napadac od starta nije pokazao ko dobro rjesenje, a izgubili smo Kramu za uvest ga kasnije ako treba. Defanzivni nismo bili bas bajni, ali ni losi. onaj prvi gol koji nam je frajer spicio, izmedju dva igraca tako zabiti... tko zna kad bude opet. Drugi njihov vec nasa greska, u trenutku kad nam je obrana vec rasturena, oba prva beka vani. No dobro, pobjeda se pise, to je najbitnije.

Dobra stvar je sto mozemo i bolje, losa sto smo skoro pa odigrali tekmu vise od engleza. Trebat ce po meni malo osvjezit momcad. Mozda badelj od pocetka, mozda i badelj i broz od pocetka, a perisic vani.

Englezi igraju vrlo dobro, i nije klasicni otocki nogomet s nabacivanjima. Mladi su, brzi, dosta trce i igraju napadacki.

No, po meni, do sad nisu imali ozbiljnijeg protivnika. Mislim da cemo moci igrati s njima, a mozemo ih i iskontrirat.

Bit ce to tekma koja moze otic u oba smjera, 50-50. Ali moze se s njima, mozemo u finale