View Single Post
Staro 16.12.2005., 09:46   #15
frankof
Premium
Moj komp

frankof's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Skroz sam zadovoljan ovom konfiguracijom. Ništa još nisam clockao, osim malo grafičke jer sam baš želio vidit koliko se grije. Malo sam pogriješio kad sam napisao da se pod full loadom grije tek 8° jer nisam držao monitor upaljen nego bi ga tek pokrenuo kad bi izašao iz testa a do tad bi se već ohladila. Overclockana na 370/670 u 3Dmarku demo dođe do 65°, a na defaultu tek par stupnjeva niže.
Što se memorije tiče čini mi se da mi bolja i ne treba. Ne radim sa programima kojima treba toliko velika propusnost. Uglavnom gledam filmove preko satelitske kartice (zato sam i kupio takav ekran koji košta skoro trećinu konfiguracije), slušam muziku, odigram poneku igricu, napravim tu i tamo koju web stranicu, možda se budem malo igrao s photoshopom kad kupim foto aparat, s vremena na vrijeme instaliram koju verziju linuxa i sve ovo (za sad) leti. Doduše kako i neće kad sam prešao sa Matsonic 8137 MB, AthlonaXP 1600+, 256 MB 2100 DDR RAM-a, 40 GB WD HDD i R9600Pro. Mislim da sam dobro balansirao cijenu i komponente (osim što sam za kućište ipak potrošio malo više nego je potrebno ali je stvarno lijepo) i da bi nešto skuplje bilo samo bacanje para za ovo što meni treba, doduše ova će konfiguracija prije zastariti.
Ovo pitanje sam postavio da vidim je li se za ove pare moglo naći nešto bolje (moglo se dodati i par stotina kn) ili sam ovakvu konfiguraciju mogao kupiti jeftinije i zahvalan sam na svima odgovorima.
frankof je offline   Reply With Quote