Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.07.2018., 20:41   #37250
T}{OR
DBS
Moj komp
 
T}{OR's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,855
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Ja sam isao probat mazdu CX5, i nakon 10 sekundi sto sam izisao na autoput i digao brzinu na 120, sam gledao gdje je izlaz s autoceste.


Auto ne da je lose zvucno izoliran, nego golf duja je tisa unutra na toj brzini. da ne spominjem kako motor dreci pri ubrzanju i cuje se unutra.
Koju CX-5? Sve pred face lift verzije Mazdi su jako patile od lošeg zvuka u kabini, pogotovo M6 koja ove godine dolazi u svojoj drugoj FL izvedbi i to sa turbakom.

Ne znam što su točno radili kod moje FL M3, ali prvo što sam primjetio kad sam sjeo u nju je bolja izolacija, već kad stojiš na semaforu a kamoli na autocesti.

Također, kod Mazdi su problem i gume s kojima dolaze - već kupnjom boljih guma se može puuuno dobiti na manjoj buci kod vožnje. Ono što im i dalje ostaje problem su retrovizori. Em se kvare električni motori (ja promjenio oba unutar 6 mjeseci od kupnje auta) em se baš oko njih stvara buka na autocesti pri većim brzinama.

Cijena M3 sa 150 dieselom u punoj opremi je više oko 225K kn, ne 250. No svejedno, to im je znana boljka od početka i nije mi čudno da ju je dampirao. To i je bio jedan drugi razlog što sam prodao svoju pred FL i išao na FL verziju. Prvi je bio najslabiji motor koji me izludio svojom anemičnošću.


Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
I trece on je jedan od onih koji s nijednim autom nije niti bi bio zadovoljan....A to potvrđuje i da je on valjda jedini na forumu u 200-250 stranica da je toliko nezadovoljan tim autom....

Slažem se s tobom. Većina njegovih komentara je pretjerivanje, ali neki su definitivno na mjestu.
__________________

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote