05.07.2018., 16:17
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Autor Roberto
Puno je takvih bilo tu, tri klase iznad. Međusobno su se sreli samo na aerodromu prije dolaska iz Rusije. Možda
Ma sve je jasno i sve se zna. Staro pravilo: u ovakvoj situaciji, budi bolji od domaćina za tri gola razlike, da spriječiš bilo kakvo iznenađenje. O nama ovisi, budemo li mi tip top, mi jesmo toliko bolji.
Samo je bitno da se ova tekma ne odigra ziheraški, treba odigrat ofenzivnu tekmu i smjestit pokoje iznenađenje u sastavu. Kažem, ja bih Kramu umejsto Perišića,Možda Pivarić na boku, a možda i Badelja umjesto Broza. Bude li Badelj tu, sva tri naša vezna mogu mijenjati pozicije unutar sredine, a s Kramom između linija će po meni biti najlakše kroz bunker. Ili čak Kovačić kao polušpica ako bude spreman.
A u bunker sam poprilično siguran, jer nema Rusija toliku moć prema naprijed da bi nas stisnula. Plus što je naša kontra među najubojitijama, i to bi bio siguran poraz Rusije.
|
Istina, ako budemo na svom nivou nemaju šanse. Ako pristupimo kilavo kao protiv danske crno nam se piše (samo 6 faula, daleko od igrača), jer kad si u egalu, jedan odbijanc, jedan faul, jedna greška suca i sl. te može sjebati. Najbolje nabit barem 2 razlike i mir
Što se tiče kramarića i pivarića istovremeno na istoj strani je jako rizično u defanzivnom smislu. Perišića nema toliko naprijed, te Strina više nije tema baš zato što Perišić ima defanzivnih zadataka. A kud još to što je pivarić ofenziviji od strine, a kramrić nije krilo, nego više napdač i polušpica, tu još nisu igrali zajedno... Malo too risky, barem za start
|
|
|