Tema: Košarka
View Single Post
Staro 02.07.2018., 12:24   #2801
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
GSW ima briljantnu taktiku za novu Lebronovu ekipu, poslali su im McGeeja, prva asocijacija mi je Trojanski konj jedini pametan potez za Lebrona je bio ostati na istoku i stvarno sam bio uvjeren da ide u 76erse. ovako neće vidjeti NBA finala dokle god je u Lakersima.

isto tak mislim da je Kawhi novi Rose. za par godina će igrati za siću, kao i Rose koji je produžio s Wolfsima još 1 sezonu za $2m, obadvojica su bili MVP, glavni igrači svojih ekipa, nakon ozljeda i trejdova više nisu bili ni blizu svojeg primea. stvarno šteta jer su i jedan i drugi fenomenalni igrači, ali jebiga.

od zanimljivijih novosti: Bellineli presao u Spurse, valjda da nas podsjeća na Manua dok se on umirovi Jordan prešao u Dallas, CP3 produžio na još 4g/$160m, George produžio sa OKC još 4g/$137m i Jokić produžio s Denverom na 5g/$148m.
Ne znam za Kawhia.. nije on ipak toliko krhki ko Rose niti je to slična ozljeda njegovima, ali sve je moguće.

Više me čudi da je PG13 ostao u OKC. Bez pojačanja, s ocvalim Anthonyem i s Russom kakav je, a neće se promijeniti, ta je ekipa osuđena na neuspjeh.

S Jamesom u LA bi se definitivno borio za naslov, ovako nema šanse.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Jokić vredi 30 milja dolara? Bokte...

Sent from Usreo Mobara

Bolesni se novci vrte u NBA, ali to je tako. Ima se, može se.