Citiraj:
Autor adaksinjo
GSW ima briljantnu taktiku za novu Lebronovu ekipu, poslali su im McGeeja, prva asocijacija mi je Trojanski konj  jedini pametan potez za Lebrona je bio ostati na istoku i stvarno sam bio uvjeren da ide u 76erse. ovako neće vidjeti NBA finala dokle god je u Lakersima.
isto tak mislim da je Kawhi novi Rose. za par godina će igrati za siću, kao i Rose koji je produžio s Wolfsima još 1 sezonu za $2m, obadvojica su bili MVP, glavni igrači svojih ekipa, nakon ozljeda i trejdova više nisu bili ni blizu svojeg primea. stvarno šteta jer su i jedan i drugi fenomenalni igrači, ali jebiga.
od zanimljivijih novosti: Bellineli presao u Spurse, valjda da nas podsjeća na Manua dok se on umirovi  Jordan prešao u Dallas, CP3 produžio na još 4g/$160m, George produžio sa OKC još 4g/$137m i Jokić produžio s Denverom na 5g/$148m.
|
Ne znam za Kawhia.. nije on ipak toliko krhki ko Rose niti je to slična ozljeda njegovima, ali sve je moguće.
Više me čudi da je PG13 ostao u OKC. Bez pojačanja, s ocvalim Anthonyem i s Russom kakav je, a neće se promijeniti, ta je ekipa osuđena na neuspjeh.
S Jamesom u LA bi se definitivno borio za naslov, ovako nema šanse.
Citiraj:
Autor Drug Brko
Jokić vredi 30 milja dolara? Bokte...
Sent from Usreo Mobara
|
Bolesni se novci vrte u NBA, ali to je tako. Ima se, može se.