View Single Post
Staro 01.07.2018., 23:43   #781
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Haahahahhaa.. Drug baš te idu šale danas. Haahhahaha..
Da nisam van ošo na pol utrke, bila bi jedna dobra i za Mercedes ali eto, sad je prekasno no o tome u nekoj drugoj temi

Citiraj:
Guls, bunkerom nije problem nadigrati nikoga. Pa pogledaj Rusiju danas. Komedija
Pocjetilo me na Njemačku i Južnu Koreju. Ono, 80 udaraca u gol i neće pa te neće. Rusija je 2 koplja slabija od Danske. Da Pike bio budala, nebi Rusija pljunula prema golu. Kasnije je ionako bila viktorija na ruskom golu, dobro da golmam nije bacao loptu iza leđa kao kad se to igra u kvartu.

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Kako je Danska odigrala odlican bunker i ns duge lopte, a mi losije... neka nam je malo i sreca vratila za onu neprezaljenu tursku..
Upravo tako. "Pametni nogomoet" danskog stratega ispao glup

Citiraj:
Rusija je za klasu slabija od Danske, ali pripremimo se za autobus na kvadrat.
Ali lakše ćemo protiv njih nego protiv Danske... no, opet, oprez, treba ostati prizemno. Ali ove možemo nadskočit za razliku od danaca. Samo da ovaj konj Perišić bude na nivou. Danas je usrao sve i jednu loptu. A najbitniju je promašio.

Citiraj:
Ekipa: Portugal, Njemacka, Argentina, Spanjolska. Doma su. 4 kandidata za naslov. A mi smo tu.
U polufinalu imam filing da bude odandje doša Švedska. Engleska me se nije dojmila. Imala je zakurac grupu, a Kolumbija se diže. Švecka v SFRJ "Švicarska" bude muka za gledat.

A sutra, kud sreće da Mesiko pošalje padavičara seronju doma, pa nek njih trojica igraju Fifu i Pes i tamo zabijaju.
Brko je offline